» Muuta tietoa Metsäkartanosta


Yhteydet

Kaikki tallia koskevat, tärkeät yhteydenotot kuten kasvattien ostotarjoukset tulisi lähettää ensisijaisesti sähköpostiin (virtuaali@POISTArevanssi.net).

Tekijänoikeus

Kuten kirjoja, valokuvia ja vaikkapa lehtiartikkeleita, myös internetsivuja koskee tekijänoikeus. Internetsivujen teijänoikeus ei tosin koske html-koodeja (ethän silti kopioi koodeja suoraan toisilta, sen on hyvin ikävää matkimista), mutta kaikkia internetsivujen tekstejä, grafiikoita ja valokuvia se koskee, eikä niitä täten saa ilman tekijän lupaa julkaista tai levittää missään muodossa ilman lupaa.

Myös Metsäkartanon materiaalia suojaa Suomen tekijänoikeuslaki. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki materiaalin kopiointi on täysin kielletty ilman lupaa Suomen lain nojalla. Metsäkartanon kaikki materiaali on myös täysin laillista.

Olen itse kirjoittanut kaikki tekstit, tehnyt grafiikat ja sekä ottanut valokuvat ellei toisin mainita, eli kaikki Metsäkartanon materiaali on siis © Leandra, ellei toisin sivuilla mainita. Mitään materiaalia ei saa luvatta julkaista taikka levittää. Jos olet kiinnostunut tekemistäni grafiikoista tai ottamistani valokuvista tai sivuilla on mielestäsi jokin tekijänoikeudellinen ongelma, ole hyvä ja ota suoraan minuun yhteyttä sähköpostilla. Mikäli jokin toinen taho on ottanut sivuilla käytetyn valokuvan on tieto siitä merkattu itse valokuvaan.

Sivujen pattern-taustakuva on © The Inspiration Gallery, muokkaus © Leandra.

Muistathan myös, että kaikki Metsäkartanon sivuilla on keksittyä, virtuaalitalli on pelkkää mielikuvituksen tuotetta. Hevosten valokuvissa olevat oikeat hevoset tai ihmiset eivät liity Virtuaalitalli Metsäkartanoin mitenkään!

Metsäkartano on virtuaalitalli.
Kaikki tämän sivun materiaali on © Leandra, ellei toisin mainita. Kaiken materiaalin kopiointi on Suomen tekijänoikeuslain nojalla kielletty!